IBERO dentální pamlsky s jehněčím a kolagenem
Hypoalergenní Dentální Pamlsky Ibero
- Přírodní – bez umělých barviv a ochucovadel
- Obsahují hypoalergenní maso – divočák nebo jehněčí
- Jsou bezobilné – jen rýže
- Jsou poloměkké
- Mají větší uzavíratelné balení – budou stále čerstvé
- Doplnili jsme je o funkční složky – Kolagen (pro zdravé klouby) nebo Kelpu (prevence zubního kamene, potlačuje zápach z tlamy)
- K dostání ve 2 velikostech – S/M a L
Kategorie: | Dobroty |
---|
S jehněčím masem a kolagenem
Doplňkové krmivo pro psy
Složení: rýžová mouka, sušené jehněčí maso 26%, kolagen 11,4%, jablečná vláknina, uhličitan vápenatý, pivovarské kvasnice.
Analytické složení: hrubý protein 35%, tuky 4,4%, hrubý popel 6,8%, vláknina 6%
Dávkování: 1-2 kusy jednou denně. Může být podáno kdykoliv během dne jako součást léčby spolu s vyváženou stravou.
Zajistěte přístup k čerstvé pitné vodě. Uchovávejte na suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Superprémiové krmivo Ibero Natural používá jen kvalitní, 100 % přírodní ingredience z regionálních španělských farem, kdy každá přísada je podrobena přísné laboratorní analýze.
Pes podobně jako vlk potřebuje dostatek kvalitního masa, které mu zajišťuje většinu jeho nutričních potřeb a stejně jako vlk potřebuje pestrý jídelníček, tj.nejen stále stejný druh masa, na který časem vznikají alergie. Ibero Natural obsahuje 38-39 % kvalitního sušeného masa, tj.75-80 % proteinů živočišného původu. Na výrobu 12 kg krmiva se spotřebuje 18 kg čerstvého masa - iberského polodivokého prasete a jehněčího, na které jsou dle průzkumů psi nejméně alergičtí.
Iberská tmavá prasata se chovají v kontrolovaných volných chovech v dubových a korkových hájích ve Španělsku. Iberské prase má dostatek pohybu, což se projevuje vysokým množstvím svalů a nízkým obsahem tuku. Živí se převážně žaludy, jenž obsahují zdraví prospěšné nenasycené mastné kyseliny. Stejný typ nenasycených kyselin obsahují např. olivy, proto místní říkají iberským prasatům „olivy na nožkách“. Z jejich masa se vyrábí jedinečná španělská šunka Jamón Iberico, která patří k největším delikatesám španělské kuchyně.